Nekretnine

Kreditni Savetnik je deo City Expert grupe

City Expert je prva srpska i najveća regionalna onlajn agencija za nekretnine.

CX bg shape
Kreditni Savetnik Kreditni Savetnik
# CITYEXPERT.RS

Najveća ponuda nekretnina
BEZ PROVIZIJE

City Expert je lider na tržištu koji je poznat po inovativnim uslugama koje nudi. Kao jedini real estate start-up u regionu, od samog početka poslovanja aktivno menjamo uslove na tržištu i prilagođavamo ih potrebama naših korisnika koji su nam uvek u fokusu. O tome najbolje govori činjenica da su naše usluge besplatne za kupce i jeftinije za prodavce.

Za 6 godina koliko postojimo, imamo preko 10,000 izdatih i prodatih stanova, preko 2,5 miliona jedinstvenih korisnika, a naši korisnici su otvorili preko 10 miliona strana na sajtu City Experta. Postojimo u dve države, u Srbiji i Sloveniji, i brojimo preko 50 zaposlenih.

Ali ne nameravamo da stanemo ovde. Naša misija je da nastavimo da menjamo tržište nekretnina tako da našim korisnicima bude lakše da dođu do nekretnina i stambenih kredita. Uz to, City Expert radi na proširenju broja banaka sa kojima sarađuje, što će korisnicima Kreditnog Savetnika omogućiti još veći broj ponuda za finansiranje od banaka, na jednom mestu i potpuno besplatno.

ŠTA VAS INTERESUJE?

Usluge City Expert-a

Izaberite neku od usluga City Expert agencije za nekretnine

NOVOGRADNJA

Istaknuti projekti novogradnje

Agencija za nekretnine City Expert

City Expert godinama pruža najbolje onlajn usluge izdavanja i prodaje nekretnina, po najvišim standardima. Naša misija je oduvek bila da korisnicima maksimalno uštedimo vreme i novac i da njihovi interesi uvek budu na prvom mestu.

Zahvaljujući Kreditnom Savetniku, sasvim novoj digitalnoj usluzi City Expert-a, naši korisnici će od sada moći da traže stan i najbolju ponudu za finansiranje od banke zavisno od svojih specifičnih potreba potpuno besplatno, na jednom mestu i u najkraćem mogućem roku.

Agencija za nekretnine City Expert
FAQ

Muče Vas neka pitanja?

Pronađite odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja u vezi sa stambenim kreditima.

 • Šta mora da sadrži predugovor o kupoprodaji nepokretnosti?

  Predugovor postoji kako bi se kupac i prodavac precizno dogovorili oko svih važnih elemenata same prodaje: kapare, načina isplate, datuma iseljenja...

  Na predugovoru se navode podaci o samoj nepokretnosti: njena kvadratura, adresa, vlasništvo, ako je nekretnina uknjižena podaci iz katastra nepokretnosti koji obuhvataju redni broj upisa kao i broj katastarske parcele,...

  Pročitajte još
 • Šta znači procena vrednosti nepokretnosti i ko može vršiti procenu?

  Procena vrednosti nepokretnosti je dokument kojim zvanični procenitelj utvrđuje realnu cenu stana koji želite da kupite. Tržišna vrednost nepokretnosti je procena najverovatnije tržišne cene koja bi bila ostvarena na određeni dan u uslovima fer prodaje. Da bi se utvrdila realna tržišna vrednost nekretnine, procenitelji prilikom izrade izveštaja uzimaju u obzir lokaciju, spratnost,...

  Pročitajte još
 • Šta se smatra prvim stanom?

  Prvim stanom smatra se stan, odnosno porodična stambena zgrada, odnosno svojinski udeo na stanu kao i svojinski udeo na porodičnoj stambenoj zgradi koji kupuje osoba koja nema i nije imala nekretninu ili svojinski udeo u nekretnini počev od 01. jula 2006 godine.

  Klijent koji kupuje svoj prvi stan direktno od investitora koji je u PDV sistemu i koji se prvi put prodaje...

  Pročitajte još
FAQ