Kreditni savetnik dobio pojačanje: Najpovoljniji stambeni i keš kredit na poziv od vas

Kreditni savetnik

Kreditni savetnik dobio pojačanje: Najpovoljniji stambeni i keš kredit na poziv od vas

Nakon skoro dve godine poslovanja, 20 miliona evra obrađenih stambenih kredita i 100 miliona dinara gotovinskih kredita i posle više od 10.000 zadovoljnih korisnika, tim Kreditnog savetnika dobija pojačanje.

Predrag Anđelković sa više od 15 godina iskustva u kreditiranju stanovništva i privrede imaće dobre savete, sve informacije, ali i u svakom trenutnu odgovor na pitanje “koja banka nudi najpovoljniji stambeni kredit ili keš kredit.

Više od 15 godina iskustva u kreditiranju stanovništva i privrede

Predrag donosi veliko iskustvo Kreditnom savetniku jer se bavio kreditiranjem stanovništva, ali i privrede. Počeo je u Volks banci da bi 2008. godine prešao u Credit Agricole, gde se bavio svim vrstama kredita za fizička lica. Zbog dobrih rezultata, prešao je u odeljenje za kreditiranje malih i srednjih preduzeća, a potom je i postao direktor jedne od filijala.

Najvažnije znanje i prava informacija

U svom poslu kaže da je najvažnije znanje, odnosno poznavanje bankarskih usluga, kako one funkcionišu i imati pravu informaciju u pogledu tačnosti određenih cena bankarskih proizvoda na tržištu. Smatra i da za razliku od banaka, koje su vezane za paletu proizvoda koje imaju, Kreditni savetnik je tu da posavetuje na najbolji način i da na osnovu želje i mogućnosti klijenata ponudi najpovoljniji stambeni ili keš kredit na tržištu.

"Kreditni savetnik sarađuje sa većinom banaka i samim tim može posavetovati korisnika koja je ponuda trenutno najpovoljnija na tržištu. Odabirom najpovoljnije ponude, korisnik štedi novac, zbog čega je važno ne vezivati se za jednu banku ili službenika, već za onu koja trenutno najpovoljnije pozajmljuje novac. Iako dve banke imaju istu kamatnu stopu, to nije ista ponuda, jer možda jedna banka ima troškove obrade kredita, a druga nema. Nisu sve ponude banaka iste, iako tako izgledaju, a te nijanse su nešto što mogu da saznaju kod nas”, ističe novi Kreditni savetnik.

Tu smo da odgovorimo na sva pitanja

Govoreći o razlozima da postane deo tima Kreditni savetnik, Anđelković ističe da je dobro da Kreditni savetnik postoji u Srbiji i da se nijednog trenutka nije dvoumio da li da postane novi član tima.

"Pre 15 godina nije se znalo mnogo o bankama. Cilj je bio da se dobije kredit, bez dodatnog znanja o kamatama. Vremenom su počeli da se edukuju, ali još uvek ne primećuju nijanse u ponudama koje banke nude. Korisnike zanima šta je Euribor, Belibor, kako se vrednuje, kako se dolazi do rate kredita, ali i to da li je bolja fiksna ili varijabilna kamatna stopa. Drago mi je da možemo da ih posavetujemo kako da se ponašaju u kraćem vremenskom periodu, da im ponudimo back up opciju, ali i kako da refinansiraju kredit što povoljnije", kaže naš novi kolega.

Za kraj, Predrag dodaje da je Kreditni savetnik dobro organizovan, sa pravim ljudima i nada se da će sledeće godine imati duplo više savetnika, kako bi što više edukovali korisnike i pomagali im sa dobrim finansijskim savetima, zaključuje je Anđelković.

DA LI ŽELITE DA VAM POMOGNEMO OKO VAŠEG KREDITA?

Uz podršku Kreditnog Savetnika i naše savete dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim i najjeftinijim keš kreditima, stambenim kreditima kao i auto kreditiima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!