# O NAMA

ŠTA JE KREDITNI SAVETNIK?

Kreditni Savetnik je nova usluga City Experta iza koje stoji pouzdan tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u sektoru bankarstva. Kreditni Savetnik je vaš novi, siguran partner u procesu traženja finansiranja na koga ćete uvek moći da računate da vas sprovede kroz proces kredita, korak po korak, bez stresa i potpuno besplatno.

Naša misija je da svim korisnicima približimo bankarsku terminologiju, odgovorimo na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji i tako im pomognemo da uštede svoje vreme i novac.

Kontaktirajte nas
O nama O nama
O nama
# KREDITNI SAVETNICI

Upoznajte naše savetnike
sa kojima ste u najsigurnijim rukama

Snežana Vukmirović

15+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Snežana Vukmirović Senior menadžer za finansijske usluge

Diplomirani ekonomista 15 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja u Credit Agricole Srbija na pozicijama menadžera za stanovništvo i privredu. Sada svoje iskustvo i znanje koristi da bi vam pomogla u odabiru najboljeg stambenog kredita za vas.

Predrag Anđelković

15+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Predrag Anđelković Menadžer za finansijske usluge

Za 15 godina rada u bankama, Predrag je stekao veliko iskustvo i znanje u oblasti kreditiranja stanovništva i privrede. Počeo je u Volks banci 2008. godine, karijeru je nastavio u Credit Agricole, gde se bavio svim vrstama kredita za fizička lica ali i kreditiranjem malih i srednjih preduzeća. Zbog svog velikog znanja i iskustva, Predrag u svakom trenutku ima odgovor na pitanje "koja banka nudi najpovoljniji stambeni ili keš kredit".

Jelena Radosavljević Nikolić

10+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Jelena Radosavljević Nikolić Menadžer za finansijske usluge

Svoje znanje nesebično deli još od 2004. godine, radeći sa klijentima u bankama poput Pro Credit, Hypo Alpe Adria i Addiko banke. Poslednjih 10 godina radi kao kreditni savetnik za stanovništvo. Odlikuje je timski duh i izuzetna posvećenost klijentima, njihovim željama i zahtevima i uvek je spremna da pažljivo sasluša svaki problem i za njega pronađe rešenje.

Maja Cvjetković

5+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Maja Cvjetković Menadžer za finansijske usluge

Nakon pet godina rada u OTP banci odlučuje da svoje iskustvo, znanje i veštine nesebično podeli sa timom Kreditni savetnik, a korisnicima pruži tačne, pravovremene i neophodne informacije. U tim dolazi kao jako pojačanje jer će se baviti pojedinačno svim vrstama kreditnih proizvoda kako bi pružila što više informacija klijentima.

Jovana Rančić Korovljević

6+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Jovana Rančić Korovljević Licencirani posrednik u prodaji i zakupu nepokretnosti

Sa iskustvom u izdavanju i prodaji od 5 godina, Jovana je provela 3 godine kao terenski agent, dok kao online agent radi već 2 godine. Jovana ima veliko znanje i iskustvo zahvaljujući kome je postigla velike uspehe poput 8 prodatih nekretnina u toku jednog meseca. Svoje interesovanje za kreditiranje nadograđuje godinama, te je bila deo panela “Sve o stambenim kreditima” u okviru konferencije “Virtual money” u ogranizaciji CEFIN-a. Svoje znanje je sada spremna da podeli sa svim korisnicima Kreditnog Savetnika.

Nikola Čobić

5+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Nikola Čobić Licencirani posrednik u prodaji i zakupu nepokretnosti

Diplomirani ekonomista. Diplomirao na Univerzitetu Singidunum, smer trgovina i marketing 2012. godine. Već 6 godina radi kao licencirani agent za nekretnine, a u City Expertu radi već 4 godine. Kao deo Kreditnog Savetnika, Nikola je tu da svoje iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna informacija ili savet u vezi sa kreditima.

# RAČUNAJTE NA NAS!

Kontaktirajte Vašeg kreditnog savetnika

Ostavite nam vaš kontakt i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Agencija za nekretnine City Expert

City Expert godinama pruža najbolje onlajn usluge izdavanja i prodaje nekretnina, po najvišim standardima. Naša misija je oduvek bila da korisnicima maksimalno uštedimo vreme i novac i da njihovi interesi uvek budu na prvom mestu.

Zahvaljujući Kreditnom Savetniku, sasvim novoj digitalnoj usluzi City Expert-a, naši korisnici će od sada moći da traže stan i najbolju ponudu za finansiranje od banke zavisno od svojih specifičnih potreba potpuno besplatno, na jednom mestu i u najkraćem mogućem roku.

Agencija za nekretnine City Expert

Kreditni Savetnik je deo City Expert grupe

City Expert je prva srpska i najveća regionalna onlajn agencija za nekretnine.