# O NAMA

ŠTA JE KREDITNI SAVETNIK?

Kreditni Savetnik je nova usluga City Experta iza koje stoji pouzdan tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u sektoru bankarstva. Kreditni Savetnik je vaš novi, siguran partner u procesu traženja finansiranja na koga ćete uvek moći da računate da vas sprovede kroz proces kredita, korak po korak, bez stresa i potpuno besplatno.

Naša misija je da svim korisnicima približimo bankarsku terminologiju, odgovorimo na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji i tako im pomognemo da uštede svoje vreme i novac.

Kontaktirajte nas
O nama O nama
O nama
# KREDITNI SAVETNICI

Upoznajte naše savetnike
sa kojima ste u najsigurnijim rukama

Snežana Vukmirović

20+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Snežana Vukmirović Senior menadžer za finansijske usluge

Diplomirani ekonomista sa više od 20 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja na pozicijama menadžera za stanovništvo i privredu. Sada svoje iskustvo i znanje koristi da bi vam pomogla u odabiru najboljeg stambenog kredita za vas.

Jelena Radosavljević Nikolić

15+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Jelena Radosavljević Nikolić Menadžer za finansijske usluge

Svoje znanje nesebično deli još od 2004. godine, radeći sa klijentima u bankama poput Pro Credit, Hypo Alpe Adria i Addiko banke. Poslednjih 10 godina radi kao kreditni savetnik za stanovništvo. Odlikuje je timski duh i izuzetna posvećenost klijentima, njihovim željama i zahtevima i uvek je spremna da pažljivo sasluša svaki problem i za njega pronađe rešenje.

Snežana Knežević

15+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Snežana Knežević Menadžer za finansijske usluge

Aktivna od 2006. u Komercijalnoj banci ad, Snežana je specijalista za kredite i osiguranje. Fokusira se na gotovinske i stambene kredite, omogućavajući klijentima da izaberu najbolje bankarske proizvode. Kao Kreditni savetnik, pruža sveobuhvatno znanje i usmerava klijente prema pravoj banci.

Maja Cvjetković

8+ godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Maja Cvjetković Menadžer za finansijske usluge

Nakon pet godina rada u OTP banci odlučuje da svoje iskustvo, znanje i veštine nesebično podeli sa timom Kreditni savetnik, a korisnicima pruži tačne, pravovremene i neophodne informacije. U tim dolazi kao jako pojačanje jer će se baviti pojedinačno svim vrstama kreditnih proizvoda kako bi pružila što više informacija klijentima.

# RAČUNAJTE NA NAS!

Kontaktirajte Vašeg kreditnog savetnika

Ostavite nam vaš kontakt i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Agencija za nekretnine City Expert

City Expert godinama pruža najbolje onlajn usluge izdavanja i prodaje nekretnina, po najvišim standardima. Naša misija je oduvek bila da korisnicima maksimalno uštedimo vreme i novac i da njihovi interesi uvek budu na prvom mestu.

Zahvaljujući Kreditnom Savetniku, sasvim novoj digitalnoj usluzi City Expert-a, naši korisnici će od sada moći da traže stan i najbolju ponudu za finansiranje od banke zavisno od svojih specifičnih potreba potpuno besplatno, na jednom mestu i u najkraćem mogućem roku.

Agencija za nekretnine City Expert

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!