O nama

# O NAMA

ŠTA JE KREDITNI SAVETNIK?

Kreditni Savetnik je nova usluga City Experta iza koje stoji pouzdan tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u sektoru bankarstva. Kreditni Savetnik je vaš novi, siguran partner u procesu traženja finansiranja na koga ćete uvek moći da računate da vas sprovede kroz proces kredita, korak po korak, bez stresa i potpuno besplatno.

Naša misija je da svim korisnicima približimo bankarsku terminologiju, odgovorimo na sva pitanja o finansiranju i potrebnoj dokumentaciji i tako im pomognemo da uštede svoje vreme i novac.

Kontaktirajte nas
O nama O nama
O nama
# KREDITNI SAVETNICI

Upoznajte naše savetnike
sa kojima ste u najsigurnijim rukama

Snežana Vukmirović O nama O nama

15+

godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Snežana Vukmirović Senior menadžer za finansijske usluge

Diplomirani ekonomista 15 godina iskustva u oblasti bankarstva i osiguranja u Credit Agricole Srbija na pozicijama menadžera za stanovništvo i privredu. Sada svoje iskustvo i znanje koristi da bi vam pomogla u odabiru najboljeg stambenog kredita za vas.

KREDITNI SAVETNIK

Jovana Rančić Korovljević Licencirani posrednik u prodaji i zakupu nepokretnosti

Sa iskustvom u izdavanju i prodaji od 5 godina, Jovana je provela 3 godine kao terenski agent, dok kao online agent radi već 2 godine. Jovana ima veliko znanje i iskustvo zahvaljujući kome je postigla velike uspehe poput 8 prodatih nekretnina u toku jednog meseca. Svoje interesovanje za kreditiranje nadograđuje godinama, te je bila deo panela “Sve o stambenim kreditima” u okviru konferencije “Virtual money” u ogranizaciji CEFIN-a. Svoje znanje je sada spremna da podeli sa svim korisnicima Kreditnog Savetnika.

Jovana Rančić Korovljević O nama O nama

6+

godina iskustva

Nikola Čobić O nama O nama

5+

godina iskustva

KREDITNI SAVETNIK

Nikola Čobić Licencirani posrednik u prodaji i zakupu nepokretnosti

Diplomirani ekonomista. Diplomirao na Univerzitetu Singidunum, smer trgovina i marketing 2012. godine. Već 6 godina radi kao licencirani agent za nekretnine, a u City Expertu radi već 4 godine. Kao deo Kreditnog Savetnika, Nikola je tu da svoje iskustvo podeli sa svima kojima je potrebna informacija ili savet u vezi sa kreditima.

# RAČUNAJTE NA NAS!

Kontaktirajte Vašeg kreditnog savetnika

Ostavite nam vaš kontakt i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Ili nas pozovite na:011 44 25 000

Agencija za nekretnine City Expert

City Expert godinama pruža najbolje onlajn usluge izdavanja i prodaje nekretnina, po najvišim standardima. Naša misija je oduvek bila da korisnicima maksimalno uštedimo vreme i novac i da njihovi interesi uvek budu na prvom mestu.

Zahvaljujući Kreditnom Savetniku, sasvim novoj digitalnoj usluzi City Expert-a, naši korisnici će od sada moći da traže stan i najbolju ponudu za finansiranje od banke zavisno od svojih specifičnih potreba potpuno besplatno, na jednom mestu i u najkraćem mogućem roku.

Agencija za nekretnine City Expert

Kreditni Savetnik je deo City Expert grupe

City Expert je prva srpska i najveća regionalna onlajn agencija za nekretnine.