Stambeni krediti

Želite da kupite stan, ali ne znate da li ste kreditno sposobni, koja banka nudi najbolju ponudu i kolika bi bila mesečna rata?

Kreditni savetnik je tu da vam pomogne!

Svako ko se odluči da kupi stan putem kredita, susreće se sa terminom stambeni kredit. U pitanju je namenski kredit koji spada u posebnu kategoriju dugoročnih kredita. Odobrava se za kupovinu stana ili kuće, kao i za izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju i adaptaciju stambenog objekta. Banka je u obavezi da kontroliše namenu sredstava plasiranih putem stambenih kredita.

Trenutno, stambeni krediti mogu biti sa učešćem od 10% ili 20%, odobreni za kupovinu uknjiženih objekata ili objekata koji su u izgradnji, sa varijabilnom, fiksnom ili kombinovanom kamatnom stopom.

Kontaktirajte nas
Krediti za stan Kredit za stan
Zašto Kreditni savetnik?

Treba vam pomoć u procesu traženja kredita?

Tim Kreditnih savetnika prati tržište i aktuelne ponude i uslove. Naš zadatak je da vas informišemo, pojasnimo bankarske termine i pomognemo pri odabiru banke koja najviše odgovara vašim potrebama. Od Kreditnog savetnika možete očekivati bar tri ponude najkonkurentnijih banka, zbog čega ćete imati mogućnost da se odlučite za najbolju ponudu za vas i vaš budžet.

 • Potpuno besplatna usluga
 • Pružamo vam sve potrebne informacije o uslovima odobrenja kredita
 • Saznajemo brzo kolika je vaša kreditna sposobnost
 • Pronalazimo najbolju ponudu od banaka u najkraćem roku
 • Korak po korak vas vodimo kroz proces kreditiranja
 • Odgovaramo na sva pitanja u vezi sa kreditiranjem
 • Štedimo vaše vreme i oslobađamo vas stresa mukotrpne potrage
 • Imamo višegodišnje bankarsko iskustvo
 • Sve je na jednom mestu jer je usluga potpuno digitalizovana
Stambeni krediti
# KREDITNI KALKULATOR

Kalkulator Stambenih Kredita

Cena nekretnine (€):
Učešće (%):
Godišnja kamata (%):
Period otplate (meseci):
Mesečna rata:
Učešće:
Glavnica:
Kamata:
Ukupna otplata:
Izračunajte ratu kredita za stan

Stambeni kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator je laka, jednostavna, ali neprecizna metoda računanja rate stambenog kredita. Za razliku od stambenog kalkulatora, vaš lični kreditni savetnik vam daje odgovor na sva pitanja o stambenim kreditima i pronalazi najbolju ponudu kredita za stan.

# RAČUNAJTE NA NAS!

Kontaktirajte Vašeg kreditnog savetnika

Ostavite nam vaš kontakt i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Ili nas pozovite na:011 44 25 000
BLOG

Saveti i informacije

Sve o stambenim i keš kreditima

FAQ

Muče Vas neka pitanja?

Pronađite odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja u vezi sa stambenim kreditima.

 • Zašto je potrebno životno osiguranje uz stambeni kredit?

  Kupovina nekretnine i stambeni kredit predstavljaju jednu od važnih životnih odluka, samim tim predstavljaju pravi moment za uzimanje životnog osiguranja. Većina banaka insistira na polisi životnog osiguranja koja je dodatno sredstvo obezbeđenja po stambenom kreditu jer je polisa životnog osiguranja vinkulirana u korist banke. I za klijenta polisa životnog osiguranja predstavlja...

  Pročitajte još
 • Zašto je potrebna polisa osiguranja nepokretnosti?

  Osiguranje imovine – vinkulacija, predstavlja instrument obezbeđenja kredita i vinkulira se u korist banke, to znači da u toku trajanja kredita prava iz osiguranja prenose se na banku, čime se ispunjava jedan od uslova banke za odobrenje kredita.

  Visina premije zavisi od vrednosti (građevinske vrednosti) nekretnine kao i izabranog paketa pokrića. Moguća dinamika...

  Pročitajte još
 • Da li se kredit može plasirati ako nekretnina nije uknjižena?

  Kredit se može plasirati i ako nekretnina nije uknjižena, odnosno ako se nekretnina vodi kao objekat u izgradnji, ali pre plasmana svakog stambenog kredita potrebno je izvršiti upis hipoteke u korist banke na nekretnini koja je predmet obezbeđenja.

FAQ