Do najpovoljnijeg kredita u jednom danu uz pomoć novog člana tima Kreditni savetnik

Kreditni savetnik

Maja Cvjetković

Za godinu i po dana poslovanja, tim Kreditni savetnik iza sebe ima više od 10.000 zadovoljnih korisnika, više od 20 miliona evra obrađenih stambenih kredita i više od 100 miliona dinara obrađenih gotovinskih kredita. Sve veći broj korisnika ukazuje im poverenje, a kako bi uspeli da za 24 časa odgovore na zahteve i klijentima dostave više najpovoljnijih ponuda banaka neophodno je da se tim savetnika širi i unapređuje.

Upravo zato tim Kreditni savetnik dobija još jedno pojačanje. Maja Cvjetković nakon pet godina rada u OTP banci odlučuje da svoje iskustvo, znanje i veštine nesebično podeli sa ostatkom tima, a korisnicima pruži tačne, pravovremene i neophodne informacije. Čime će se konkretno baviti i šta korisnici mogu da očekuju razgovaramo sa njom.

Cilj je da klijent ima sve potrebne informacije

“Veoma je važno saslušati klijenta i dati mu tačne i pravovremene informacije.  U ovom poslu jedna od ključnih stvari je steći poverenje klijenta. Moj cilj je da, kao i do sada, dajem sve od sebe da klijent dobije sve potrebne informacije kako bi izabrao najpovoljniju ponudu koja će zaista da odgovara njegovom budžetu i potrebama”, počinje razgovor Maja.

Govoreći o tome kako će pomagati klijentima koji preko Kreditnog savetnika žele da pronađu najpovoljniji kredit, ona kaže da će se na početku baviti pojedinačno svim vrstama kreditnih proizvoda kako bi pružila što više informacija.

“U banci mi je fokus više bio na keš kreditima koje ću svakako i ovde nastaviti da radim. Cilj je da pomažem koleginicama i u radu na stambenim kreditima što predstavlja izazov kojem se radujem”, ističe nova kreditna savetnica.

Odlična atmosfera i dinamično okruženje odlika tima Kreditnog savetnika

Kako ističe, razlika u radu u banci i Kreditnom savetniku je veoma osetna, jer je banka korporacija, razvijen veliki sistem gde nema odstupanja od procedura, dok u sadašnjem timu postoji prostor da se nauči i nadogradi postojeće znanje, a sve to uz odličnu atmosferu predstavlja pravi dobitak.

Do povoljnog kredita bez odlaska u banku i čekanja

Kao neko ko je radio u banci i nudio kredite, Maja ističe da klijenti uz pomoć Kreditnog savetnika pre svega štede svoje vreme jer ne odlaze fizički do banke već im savetnici pružaju spektar ponuda i sve neophodne informacije čime im štede vreme.

Za kraj ističe da svaka banka pokušava klijente da privoli “svom jatu”, dok je Kreditni savetnik objektivan, tu je da da sve informacije i da pronađe ponudu koja je najisplativija za klijenta, bilo da se radi o keš ili stambenim kreditima.

DA LI ŽELITE DA VAM POMOGNEMO OKO VAŠEG KREDITA?

Uz podršku Kreditnog Savetnika i naše savete dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim i najjeftinijim keš kreditima, stambenim kreditima kao i auto kreditiima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!