Kreditni kalkulator - Kalkulator stambenih kredita

Krediti

Kreditni kalkulator - Kalkulator stambenih kredita

Kako da najpribližnije izračunam mesečnu ratu kredita?

Maštate o svom stanu, ali nemate dovoljno sredstava da vaš san postane realnost? Onog trenutka kada počnete da razmišljate o kupovini stana putem kredita počinjete i da postavljate sebi pitanje – da li ću moći finansijski da odgovorim na tu vrstu obaveze?

Većina ljudi u tom trenutku koristi kalkulator stambenih kredita koji pomaže da se dobije informacija o približnoj visini rate kredita.

Kako funkcioniše kreditni kalkulator?

Potrebno je da unesete cenu nekretnine, određeni procenat ili iznos učešća, željeni period otplate i kamatu i tako jednim klikom možete doći do visine mesečne rate kredita.

Ali koliko vam ova brza i jednostavna metoda obračuna može dati sve potrebne informacije o kreditiranju? Korišćenjem kreditnog kalkulatora možete doći do okvirnog iznosa rate, ali ne i do potpunih informacija o uslovima odobrenja kredita. Verovatnije je da će vaš stambeni kredit, a samim tim i mesečna rata izgledati drugačije, jer je mnogo elemenata od kojih zavisi kako će vaš stambeni kredit izgledati.

Stambeni kredit kalkulator vam ne može dati odgovore na ova jako važna pitanja, koja ćete postaviti sebi prilikom odlučivanja o kreditu. Kako bismo sveli na minimum mogućnost grešaka i pomogli vam da dobijete odgovore na sva pitanja u vezi sa kreditiranjem, nedavno smo unapredili svoje poslovanje potpuno besplatnom uslugom Kreditni savetnik koji je tu da vas korak po korak vodi kroz proces kreditiranja i pomogne vam da dođete do ponude koja najbolje odgovara vašem budžetu i potrebama.

Za razliku od kreditnog kalkulatora, Kreditni savetnik vam može odgovoriti na važna pitanja koja ćete sigurno postaviti sebi ukoliko ulazite u proces kreditiranja:

  • Da li će vam banka odobriti kredit na maksimalni period otplate ili kraće ?
  • Da li visina vaših primanja može da utiče na visinu kamate koju će vam banka odobriti?
  • Hoće li kredit biti odobren sa učešćem od 10, 20 ili više procenata?
  • Da li imate potreban radni staž i visinu zarade?

Vaše je samo da u razgovoru sa Kreditnim savetnicima date što više informacija na osnovu kojih će se doći do najboljeg predloga za finansiranje.

Ukoliko pretražujete nekretnine na našem sajtu, u svakom trenutku možete uz pomoć kalkulatora stambenih kredita, koji se nalazi na našem sajtu, da proverite okvirni iznos rate. Ali na osnovu navedenog, može se zaključiti da metoda obračuna preko stambenih kalkulatora nije pravi izvor informacija, za razliku od naših Kreditnih savetnika koji će vas voditi kroz ceo proces.

Odluka o kupovini stana ne donosi se preko noći, a naš savet je da u procesu dobijanja stambenog kredita imate pored sebe iskusnog eksperta koji će vam pomoći da bez stresa i gubljenja vremena dođete do najbolje ponude.

Uz podršku Kreditnog Savetnika i naše savete dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim i najjeftinijim keš i stambenim kreditima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Srodne objave

Stambeni krediti za strance Krediti

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!