Ostvarite povoljniju ratu i uštedite refinansiranjem kredita!

Krediti

Ostvarite povoljniju ratu i uštedite refinansiranjem kredita!

Kada se u životu pojave veliki i/ili neplanirani troškovi, mnogi se okreću gotovinskim kreditima kao brzom rešenju. Međutim, može da se desi da ste nekad u prošlosti uzeli kredit po visokim kamatama, a da sada važe povoljniji uslovi u bankama. Postoji rešenje za takvu situaciju - refinansiranje kredita.

Šta je refinansiranje kredita?

Refinansiranje kredita podrazumeva novi kreditni dogovor sa bankom kojim se postojeći dugovi, poput prethodnih kredita, kreditnih kartica ili dozvoljenih prekoračenja, objedine u jedan novi kredit. Na ovaj način, nastavljate sa otplatom po povoljnijim uslovima, koji obično uključuju niže kamatne stope i duže rokove otplate. U osnovi, refinansiranje vam može pomoći da smanjite mesečne izdatke i ukupne troškove kamata.

Prilikom refinansiranja obaveza ne morate imati dodatne troškove poput obrade kreditnog zahteva ili plaćanja određenih penala. Rok otplate vaših obaveza možete promeniti prilikom refinansiranja u skladu sa potrebama i mogućnostima.

Kako izgleda primer refinansiranog kredita?

Primera radi, pretpostavićemo da ste prošle godine podigli gotovinski kredit u iznosu od 1,5 milion dinara, po kamatnim stopama koje su u tom trenutku bile aktuelne u bankama, sa rokom otplate od 71 mesec, i u tom slučaju vaša rata iznosi oko 29.600 dinara. Ukoliko biste taj isti iznos podigli danas sa istim rokom otplate, rata bi iznosila 26.600 dinara, jer važe povoljnije kamate. Ovu uštedu možete postići ukolko refinasirate postojeći kredit po trenutnim uslovima. Za veće iznose kredita, ušteda je i veća.

Podizanje dodatnog novca uz refinansiranje kredita

Ako želite da uzmete novu pozajmicu i iskoristite povoljnije uslove za gotovinski kredit, možete refinansirati svoj trenutni kredit. Ovim procesom možete dobiti potrebnu sumu, kao i redefinisati plan otplate tako što ćete spojiti stari i novi kredit u jedan.

U kojoj banci su trenutno najpovoljniji uslovi za kredit?

Ako pronađete bolju ponudu i uslove kod druge banke, direktiva Narodne banke Srbije omogućava da refinansirate kredit u bilo kojoj drugoj banci po vašem izboru. Banka za koju ste se odlučili će preuzeti postojeće dugove i ponuditi specijalne uslove za otplatu ostatka duga, koji mogu poboljšati vašu finansijsku situaciju. Komunikaciju sa bankom čiji kredit klijent želi da refinansira, nova banka preuzima na sebe sve do zatvaranja kredita. Informišite se o najpovoljnijim kreditima koji se trenutno nude u bankama BESPLATNO kod Kreditnog Savetnika.

Refinansiranje kredita, bez ili sa podizanjem dodatnog novca, može biti izuzetno korisno ako se nađe pravo rešenje koje odgovara vašim finansijskim potrebama. Uslovi na finansijskom tržištu se stalno menjaju i nije neobično da se vremenom pojave drastično povoljnije ponude, koje, srećom, možete iskoristiti čak i za stare keš kredite. Pre nego što se odlučite, pažljivo istražite sve opcije, analizirajte troškove i konsultujte se sa stručnjacima kako biste doneli informisanu odluku.

DA LI ŽELITE DA VAM POMOGNEMO OKO VAŠEG KREDITA?

Uz podršku Kreditnog Savetnika i naše savete dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim i najjeftinijim keš kreditima, stambenim kreditima kao i auto kreditiima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!