Kako do najboljeg kredita za refinansiranje?

Krediti

Kako do najboljeg kredita za refinansiranje?

U potrebi za dodatnim novcem često se obraćamo bankama za pomoć. Uobičajeno je da se prvo informišemo u matičnoj banci u kojoj primamo zaradu, računajući da će nas naša banka podržati i obezbediti nam pozajmicu po najpovoljnijim uslovima.

Većina banaka ima mogućnost online apliciranja za kredit, pogotovo kada su manji iznosi u pitanju, zahvaljujući čemu možete, bez prevelike dokumentacije i relativno brzo, doći do dodatnog novca na svom tekućem računu. Kamatna stopa zna da bude visoka, ipak nećete tome pridavati prevelik značaj jer računate da pozajmljujete mali iznos, možda na kratak vremenski period, pa vam visina kamate po kojoj plačate pozajmicu neće biti od presudnog značaja. Realno je da banke računaju na baš takvo razmišljanje klijenata!

Ukoliko se u narednom periodu opet pojavi potreba za dodatnom gotovinom, postoji mogućnost da vas banka odbije ili da dodatna rata dovede u pitanje vašu likvidnost na mesečnom nivou. Rešenje u takvim situacijama je kredit za refinansiranje.

Šta je kredit za refinansiranje?

Kredit za refinansiranje je posebna vrsta nenamenskog kredita kojim možete objediniti obaveze koje imate u više banaka, ili više rata različitih kredita i kreditnih kartica u jednoj banci, često po povoljnijim uslovima i nastaviti otplatu svojih dugovanja sa manjim mesečnim izdacima. Po svojim karakteristikama, ovaj kredit se nimalo ne razlikuje od gotovinskog kredita. Kamate nisu više, naprotiv - ukoliko se odlučite da sve svoje obaveze pretočite u jedan kredit, na tržištu ćete vrlo često pronaći nižu kamatu za takvu vrstu zaduženja. Refinansiranjem možete objediniti sve svoje obaveze po postoječim kreditima, kreditnim karticama, dozvoljenom prekoračenju… pa umesto nekoliko rata i izdataka koje plaćate svakog meseca banci, otplatu nastavljate sa jednom ratom.

Ne zaboravite da kredit za refinansiranje nudi mogućnost dodatne gotovine koja vam ostaje na raspolaganju.

Prilikom refinansiranja obaveza ne morate imati dodatne troškove poput obrade kreditnog zahteva ili plaćanja određenih penala. Rok otplate vaših obaveza možete promeniti prilikom refinansiranja u skladu sa potrebama i mogućnostima.

Prenos zarade u drugu banku

Prenos zarade u drugu banku

Nemojte isključivati opciju da svoju zaradu prenesete u drugu banku. Uvek ćete dobiti povoljnije uslove kao nov klijent, a sam proces prenosa zarade nije komplikovan. Nova banka vam uvek daje razuman rok da ispunite tu obavezu.

Portal Narodne banke Srbije olakšao je proces refinansiranja, pa sada nije neophodno da čekate potvrdu o ostatku duga po starom kreditu, već će to nova banka obaviti za vas.

Svakako savetujemo da birate fiksnu kamatnu stopu kako biste bili sigurni da vas eventualna povećanja referentnih kamata neće iznenaditi u budućnosti. Kamatne stope su različite, kao i uslovi pod kojima banke odobravaju kredit. Negde će vas usloviti sa plaćanjem obaveznog osiguranja, dok će neka druga banka tražiti od vas da obavezno uzmete i kreditnu karticu kako biste dobili željene uslove. U nekim banama vam neće odobriti kredit ako imate nižu zaradu.

Da biste izbegli neprijatne situacije i negativne odgovore banaka, što bolje se snašli u velikoj ponudi i konačno izabrali kredit po svojoj meri, pozovite nas.

Besplatno ćemo vam pomoći, dati sve potrebne informacije, predloge i ponude za najbolje rešenje i refinansiranje stambenog kredita sa kojim ćete biti zadovoljni.

DA LI ŽELITE DA VAM POMOGNEMO OKO VAŠEG KREDITA?

Uz podršku Kreditnog Savetnika i naše savete dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim i najjeftinijim keš kreditima, stambenim kreditima kao i auto kreditiima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!