Koji sve keš krediti postoje

Krediti

Gotovinski krediti

Jedna od osnovnih podela kredita za koju ste čuli je ona na:

  • Namenski krediti
  • Nenemenski krediti

Za razliku od namenskih kredita (potrošačkih, auto ili stambenih kredita), gotovinski krediti vam daju slobodu u upravljanju novčanim sredstvima, što znači da novac odnosno odobreni iznos kredita možete koristiti u svrhu koja vam u datom trenutku najviše odgovara, nenamenski. To znači da banku ne interesuje na šta trošite svoja sredstva sve dok rate plaćate na vreme.

Ukoliko su vam potrebna dodatna novčana sredstva za rešavanje nekog trenutnog finansijskog problema, u manjem ili većem iznosu, gotovinski kredit je opcija koju možete razmotriti. Karakteriše ih jednostavan i brz postupak odobravanja uz minimalnu dokumentaciju, sa ili bez prenosa zarade u banku kod koje aplicirate za kredit.

Gotovinski kredit može biti rešenje za niz neplaniranih okolnosti koje zahtevaju hitnu isplatu kao i način da realizujete neke svoje planove poput letovanja, kupovine automobila, opreme za vaš hobi, renoviranje životnog prostora, finansiranje dela učešća za kupovinu stana.

Zašto čekati mesecima da stvorite ušteđevinu koju planirate da potrošite za realizaciju nekog svog dugo planiranog zadovoljstva kada tu svoju zamisao možete ostavriti već sada?

Ova vrsta kredita je bankarski proizvod koji se najčešće koristi. Svaka poslovna banka u svojoj ponudi ima gotovinski kredit, dok se kamatne stope, troškovi i uslovi odobrenja razlikuju na tržištu.

Važno je da znate da su za davanje kredita ovlašćene isključivo banke.

Maksimalni iznos gotovinskog kredita uslovljen je vašom kreditnom sposobnošću kao i poslovnom politikom banke. To znači da maksimalni iznos na koji se možete zadužiti po ovom bankarskom proizvodu može biti različit u skladu sa procedurom banke pod kojom se odobrava gotovinski kredit.

Maksimalni rok za odobrenje keš kredita od početka ove godine je 71 mesec. Statistika govori da je najčešći rok za koji se korisnici odlučuju kada je u pitanju gotovinski kredit period do 60 meseci, odnosno pet godina.

Korišćenje sredstava odobrenih po ovom bankarskom proizvodu daleko je jeftinije nego korišćenje sredstava odobrenih po kreditnim karticama ili dozvoljenom prekoračenju.

Uz našu podršku i savete dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim i najjeftinijim gotovinskim kreditima na tržištu, informacije o procesu odobrenja i potrebnoj dokumentaciji.

Uz podršku Kreditnog Savetnika i naše savete dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim i najjeftinijim keš kreditima i stambenim kreditima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Srodne objave

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!