Kreditni savetnik je dobio još jedno pojačanje: Snežana je vaša prava adresa za sve o kreditima

Kreditni savetnik

Kreditni savetnik Snežana Knežević

Upravo kada smo pomislili da tim Kreditnog savetnika ne može biti jači, dolazi nam Snežana Knežević sa impresivnom karijerom u bankarstvu koja seže sve od 2006. godine.

Stručnjak za kredite i osiguranje

Nakon što je 2005. godine diplomirala na Visokoj poslovnoj školi, smer finansije i bankarstvo, Snežana je započela svoju karijeru u Komercijalnoj banci ad sledeće godine. Njeno obrazovanje nije stalo tu. Nadogradila je svoje znanje 2011. na odseku Revizija i računovodstvo, gde je stekla zvanje Specijalista strukovni ekonomista.

Svoj profesionalni put u Komercijalnoj banci ad, Snežana je nastavila na poslovima sa pravnim i fizičkim licima. Od 2012. godine preuzima važnu ulogu kao savetnik za fizička lica i licencirani zastupnik u osiguranju. Kroz ovu poziciju postala je stručnjak za kreditne proizvode, posebno gotovinske i stambene kredite.

Ključ uspeha? Razumevanje klijenata

Za Snežanu, ključ uspeha je kombinacija iskustva, znanja o proizvodima i sposobnost razumevanja klijenata. Najveće zadovoljstvo joj je kada klijent, vođen njenim savetom, odabere pravi bankarski proizvod, bilo da je to stambeni kredit, refinansiranje kredita ili neki drugi proizvod.

Zašto Kreditni savetnik?

Ono što Kreditni savetnik čini posebnim za Snežanu je širok spektar proizvoda i saradnja sa brojnim bankama. Umesto usmeravanja klijenta samo na proizvode jedne banke, Kreditni savetnik pruža informacije o celokupnom bankarskom tržištu, usmeravajući klijente prema najboljoj opciji za njih.

“Živimo brzim tempom života, nemamo vremena da se šetamo po bankama, zbog čega je Kreditni savetnik dobar izbor jer štedi i novac i vreme. Drago mi je da postoji Kreditni savetnik zbog čega se nijednog trenutka nisam dvoumila o prelasku”, kaže Snežana.

Nakon dve decenije u bankarstvu, Snežana je odlučila da je vreme za promenu.

“Bilo je vreme za promene, za neku novu energiju, kako bih nastavila da radim sa istim žarom i entuzijazmom kao i do sada. Nastavila sam da radim posao koji volim, a ujedno i došla u kompaniju koja mi može pružiti proširenje znanja u potpuno drugim oblastima. Želela sam novu energiju, ali da nastavim da radim ono što volim”, kaže Snežana.

Uz podršku Kreditnog Savetnika dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim kreditima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!