Kreditni savetnik za pola godine plasirao više od 170 stambenih kredita u vrednosti preko 14 miliona evra

Kreditni savetnik

Kreditni savetnik za pola godine plasirao više od 170 stambenih kredita u vrednosti preko 14 miliona evra

City Expert ulaže 600.000 evra u razvoj Kreditnog savetnika

Nakon šest meseci poslovanja, putem Kreditnog savetnika plasirano je više od 170 stambenih kredita u vrednosti od preko 14 miliona evra. Prateći stopu rasta, prognoza je da će broj plasiranih kredita za sledeću godinu preći 500 stambenih kredita.

“Od lansiranja našeg novog brenda KreditniSavetnik.rs prošlo je pola godine i za to kratko vreme sa ponosom možemo da kažemo da smo postali broj jedan brend za finansijsko savetovanje na tržištu Srbije. To pokazuje broj korisnika i završenih kreditnih poslova koji rastu iz meseca u mesec sa najvećom stopom rasta od svih usluga koje  je  City Expert do danas lansirao, kaže direktor razvoja novih usluga City Experta Srđan Mitrović.

Dodaje da je pored rastućeg broja zadovoljnih klijenata, Kreditni savetnik proširio i broj banaka sa kojima sarađuje, te danas imaju saradnju sa sedam najrelevantnijih banaka na tržištu, dok se u ovom trenutku pregovara sa još tri banke o otpočinjanju procesa saradnje.

Mitrović ističe da je Kreditni savetnik pored stambenih kredita unapredio svoju uslugu i savetima o keš i namenskim kreditima, što su korisnici prepoznali i zbog čega očekuju da će broj plasiranih keš kredita kao i refinansiranih keš kredita preći 50 na mesečnom nivou u narednih nekoliko meseci. 

Ovakve rezultate ostvarujemo konstantnim unapređenjima usluge i naravno kao i do sada, stavljajući korisnika u sam centar”, kaže Mitrović.

City Expert ulaže 600.000 evra sopstvenog novca u razvoj Kreditnog savetnika

CEO City Experta Igor Jović kaže da je ova agencija za nekretnine odlučila da investira 600.000 evra sopstvenog novca u razvoj Kreditnog savetnika jer se vidi ogroman potencijal koji ovaj brend može da ostvari.

“Uvereni smo da naša kompanija ima najbolju predispoziciju da rastući zadrži vodeću poziciju koju sada ima na tržištu gde je konkurencija velika. Ulaganje kapitala u razvoj usluge i brenda će omogućiti da tim Kreditnisavetnik.rs značajno poraste kao i da razvijemo tehnologiju kojom ćemo dodatno unaprediti korisničko iskustvo čime ćemo dati podršku savetnicima da kvalitetnije obavljaju svoj posao, ističe Jović.

On dodaje da im je u naredne dve godine tržište Srbije u fokusu, ali da planiraju da postepeno svoju uslugu testiraju i razvijaju i na tržištu Evrope i Sjedinjenih Američkih Država, pod internacionalnim brendom “MortgageNloan.com”, koji će se baviti finansiranjem banaka na tim tržištima. 

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!