Kako da zaradim na ušteđevini?

Kako da...

Kako da zaradim na ušteđevini?

Ušteđevina može da nam pruži osećaj slobode i lagodnosti jer znamo da ćemo imati dovoljno novca ukoliko nastupe neplanirane okolnosti, gubitak posla ili možda neki drugi problemi. Najteže je krenuti sa odvajanjem novca, ali vremenom možemo postati zavisni kako cifra na računu raste iz meseca u mesec. Važno je znati kako pametno uložiti ušteđevinu. Postoje brojne opcije, a naš savet je da budete pametni i uložite u ono što će vam doneti dodatnu zaradu ili, u najmanju ruku, vratiti uloženo.

Da li je ulaganje u razvoj biznisa pametna ideja?

Investiranje novca u pokretanje biznisa trenutno je rizičan potez jer profitabilnost zavisi od brojnih, nepredviđenih faktora na tržištu. Nažalost, korona virus nas je sve to naučila. Mnogi koji su pokrenuli svoje biznise morali su da ga ugase upravo zbog nepredviđenih okolnosti.

Koliko je isplativo čuvanje novca u banci?

Sve više bankara priznaje da čuvanje novca u bankama nije isplativo zbog niskih kamatnih stopa na štednju. Uprkos padu, u Srbiji su kamatne stope na oročenu štednju u malom plusu, dok je na većim tržištima nulta ili negativna stopa. Zato oni u poslednje vreme umesto štednje novca u banci savetuju one koji imaju malo veću ušteđevinu da istu investiraju u kupovinu stana. Razlog za to je niska kamatna stopa, koja će se kretati oko 0.5 do 0,8 odsto na godišnjem nivou, pa štednja novca u bankama više neće biti isplativa kao ranije kada je bila i 5 do 8 procenata.

Uvećajte svoju ušteđevinu kroz ulaganje u stan

Kupovinom stana ste uvek na dobitku. Nekretnina je ta koja vam može doneti prihod ili u najmanju ruku, povratiti uloženo. Prilikom izbora stana u koji ćete uložiti svoju ušteđevinu najvažnije je gledati lokaciju. Dobra lokacija je ono što pre svega prodaje stan. Najatraktivnija lokacija za život, rad i studiranje u Srbiji je Beograd koji je ekonomsko-poslovni, turistički, kulturni i obrazovni regionalni centar. Posle Beograda, sve interesantnija lokacija jeste i Novi Sad. Velika potražnja za stambenim i poslovnim objektima u Beogradu i Novom Sadu utiče na trend rasta cene nekretnina iz godine u godinu, što znači da ova vrsta investicije može da vam obezbediti značajnu finansijsku dobit da li kroz izdavanje u dužem vremenskom periodu ili kroz prodaju same investicije.

Ukoliko želite da sebi obezbedite sigurne prihode narednih nekoliko decenija, najsigurnija odluka je investiranje u stan u Beogradu.

Besplatan agent za nekretnine brzo, lako i sigurno rešava sve što vam je potrebno

Potrebna vam je pomoć stručnog lica koje će vas voditi kroz proces, uštedeti vaše vreme, vaš novac i pomoći vam da pametno investirate svoju ušteđevinu? Licencirani City Expert agenti za nekretnine će samo za vas napraviti specijalizovanu ponudu koja odgovara vašim željama i potrebama. I to potpuno besplatno!

Dopada vam se ideja?

Kontaktirajte svog ličnog agenta za nekretnine popunjavanjem formulara ili pozivom na Viber broj +381698826009.

Uz podršku Kreditnog Savetnika dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim kreditima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Srodne objave

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!