Koliko košta svadba u Srbiji?

Keš krediti

Koliko košta svadba u Srbiji?

Pronašli ste srodnu dušu i odlučili da sa njom provedete ostatak života. Obavestili ste roditelje, prijatelje i kolege, a onda se, nakon nekog vremena, uhvatili za glavu. Da li da prvo zovete restoran, ili da zakažete muziku, koliko košta crkveno venčanje, koliko građansko, šta je sa fotografom? Milion pitanja, a vi ne znate odakle da počnete. Pa se onda setite da vam je potrebna torta, pa frizer, a gde je šminka i frizura. Koliko košta svadba i kako sve to isfinansirati možete saznati u ovom tekstu.

Troškovi za opštinsko i crkveno venčanje

Onog trenutka kada ste krenuli u organizaciju svadbe, shvatili ste da nije nimalo lako, a ni jeftino. Iako ste pronašli ljubav svog života, potrebno je to i administrativno potvrditi. Za opštinsko venčanje potrebno je da platite republičku administrativnu taksu, a usluga izlaska matičara van opštine koštaće vas oko 13.000 dinara, u šta nisu uračunati troškovi pribavljanja neophodne dokumentacije. Za crkveno venčanje potrebno je da izdvojite oko 7.000 dinara za sveštenika, a plaća se i zakup crkve, koji se u Beogradu kreće između 5.000 i 10.000 dinara. Ukoliko želite i horsku pratnju, to će vas koštati od 8.000 do 12.500 dinara.

Troškovi restorana i muzike

Najveći trošak svakako predstavlja restoran, čija se cena po gostu kreće od 1.500 do čak 12.000 dinara. Cena muzike, koja će zabavljati goste, kreće se od najmanje 1.200 evra pa na više. Kako bi vaša svadba ostala zauvek ovekovečena, tu je i fotograf, koji će svoje usluge naplatiti između 300 i 600 evra.

Troškovi svadbe na koje treba da računate

Najslađi deo svake svadbe svakako je torta, a cena po kilogramu kreće se od 1.200 dinara. Važna stavka je i venčanica čije iznajmljivanje košta između 350 i 600 evra, dok je za kupovinu nove, potrebno izdvojiti oko 1.000 evra. Odelo za mladoženju će vas koštati nekoliko stotina evra, a u skrivene troškove treba dodati i bidermajer. koji se kreće od 2.000 do 16.000 dinara, šminku koja košta između 3.000 i 12.000 dinara, dok je za frizera potrebno izdvojiti od 5.000 do 15.000 dinara.

Ukoliko vam je potrebna finansijska pomoć kako biste bili sigurni da ćete moći da pokrijete sve skrivene troškove svadbe, naš kreditni savetnik je tu da za vas pronađe najpovoljniji keš kredit uz najnižu kamatnu stopu

Do najpovoljnijeg keš kredita brzo i lako

Ukoliko vam je potreban keš kredit uz najpovoljniju kamatu, tu smo da vam poptuno besplatno pomognemo, damo sve informacije oko kreditiranja i pronađemo za vas najpovoljniju ponudu kod više banaka.

Uz podršku Kreditnog Savetnika i naše savete dobićete informaciju o trenutno najpovoljnijim i najjeftinijim keš i stambenim kreditima na tržištu: Kontaktirajte nas ili pozovite na 011 44 25 000

Da li znate da je naša usluga za Vas besplatna?

Ostavite Vaš broj telefona i rešićemo sve Vaše nedoumice oko kredita!